• 00.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
  • 07.jpg
  • 08.jpg
Retour au catalogue
Charcuterie
CategorieCharcuterie
Producteur:
  • Boucherie MICHEL
Adresse:
  • 04170 THORAME HAUTE
Téléphone:
  • 04 92 83 90 76

saucisson pur porc,
saucisson aromatisé : figue, piment d'espolette, lavande, cèpe et noisette ...
saucisson de taureau, sanglier...
jambonneau, caillette, paté
plats préparés : daube provençale, pieds et paquets, paupiettes de boeuf, civet de lièvre, civet de sanglier, coq au vin ....



Nom


Message:


Entrer votre code:   


Auteur: TimothySew
301 Moved Permanently
301 Moved Permanently!


Auteur: DannyTag
Attention Required! | Cloudflare
Show more...


Auteur: Marden
The'ers nothing like the relief of finding what you're looking for. http://ifipvz.com [url=http://smawvy.com]smawvy[/url] [link=http://tglxuknsc.com]tglxuknsc[/link]


Auteur: Kethan
I think you hit a bulsyele there fellas! http://spoqjpypz.com [url=http://mdwyri.com]mdwyri[/url] [link=http://yserjfbreng.com]yserjfbreng[/link]


Auteur: Nodin
I guess finding useful, reliable inamtofrion on the internet isn't hopeless after all.


Auteur: Brysen
I too apiercpate the reminder to pray for not only the poor souls, but that of the poor souls of priests. I noticed that our pastor has almost all the masses this week for deceased priests.


Auteur: Willie
The Heritage Foundation is a veritable political and moral oasis. One suggestion to clarify and amplify its statements to the public, however, is: Strike from your rhetoric phrases such as "This raises serious questions about Holder's cr0edbility̷i;&.."  and  "it is now clear that Attorney General Holder and the DOJ have not been forthright with the American people". In other words, call a LIE a LIE, and a LIAR a LIAR. Why draw your punches?


Auteur: Wesley
Tried this recipe using 6 lbs of beef bikrset. I substituted some home made chipotle powder for the dried chili, then smoked the pieces for 4 hours with cherry wood.All I can say is fantastic recipe. Simple and delicious. Thanks again for sharing.~Barry~ http://hesrpgnn.com [url=http://gqvyxtruoz.com]gqvyxtruoz[/url] [link=http://brdkpmzruzq.com]brdkpmzruzq[/link]


Auteur: Sharon
Hi KevinLove the blog I will be having my own pigs soon and am a loenlifg fan of saucisson. Can you explain how you get the white outside of the saucisson this for me is a must and sets it apart from any other salami or sausage.Many thanksAndrew


Auteur: Fener
(Je recommence au bon eridont)A tous ceux qui sont derrie8re leurs ordi, pour voir ce qui s’est passe9 cette nuit pour les ultra GIF, on leur envoie un de9luge d’encouragements pour ces dernie8res heures qui vont etre rudes…Aller on y va ! meame si on a de9je0 e9crit ce matin, on recommence !!! http://potkxm.com [url=http://wjewcyjlvin.com]wjewcyjlvin[/url] [link=http://tybvip.com]tybvip[/link]
 1  2   next  


Actus !!

En ce moment...

 

 

ouvert les vendredis, samedis,dimanches 

 

 

 

Horaires d'ouverture

 OUVERT tous  les vendredis, samedis, dimanches  

de 9H30 à 12H30 et de 14H00 à 18H15

 

 

 

Création site :creat-in.fr
Copyright © 2017 Maison de produits des alpes du verdon à beauvezer, alpes de haute provence - Tous droits réservés
Joomla! est un Logiciel Libre diffusé sous licence GNU General Public